Ovoscopio Manual
Máquina Transferencia de Huevos
Línea de Extracción de Pollitos
Sistema de conteo y puesta en cesta
Vancunador por aspersión
Vacunador móvil
Vacunador neumático
Equipos de sexaje y vacunación
Volteador de bandejas
Apilador y desapilador de bandejas
Carro para cestas de pollitos

Contacti amb si desitja informació més detallada sobre sales d'incubació i la seva automatització.

Página Inicial

INCUBACIÓ > Sistemes d'Automatització de Plantes

 

sap que la consolidació és un fenomen global que augmenta el tamany de la planta d'incubació comercial i, més que mai, la necessitat de la seva automatització.

 

L'automatització de la planta d'incubació aporta importants avantatges en termes de qualitat dels pollets i resultats de la planta d'incubació.

 

Els sistemes que li ofereix són flexibles i fàcils de manejar i sanejar. Tan sols necessiten un manteniment mínim i aporten uns beneficis afegits d'estalvi de costos a part de millorar notablement l'ambient de treball pels pollets i el personal.

 

Des del maneig i inspecció dels ous fins als sistemes de comptatge, sexatge i vacunació, Pas Reform és una empresa líder en la provisió de solucions per la planta d'incubació moderna.

 

 

 

L' objectiu de és assegurar que els nostres clients puguin aprofitar els avantatges d'una planta d'incubació segura, fiable i automatitzada.

 

A continuació pot trobar informació més detallada de la majoria de sistemes d'automatització per la seva sala d'incubació:

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP