Climatizador para sala de huevos de 9kW
Humidificador Centrífugo
Intercambiador de calor
Refrigerador/Calefactor para salas de pollitos
Refrigerador de agua
Sistemas de control de la temperatura ambiental
Sistema de inyección de aire
Unidad de neturalización de Formaldehido

Contacti amb si desitja informació més detallada sobre sales d'incubació i el seu control climàtic.

Página Inicial

INCUBACIÓ > Sistemes de Control Climàtic

 

sap que la cura de la ventilació i el control de l'ambient d'incubació són de la major importància per una bona incubabilitat i qualitat dels pollets.

 

L'escala de les operacions a la seva planta d'incubación significa que en qualsevol moment poden allotjar-se i desenvolupar-se milions d'embrions. Per aconseguir uns resultats i un rendiment òptims, cada ou ha de rebre un flux d'oxigen constant i estar protegit dels efectes adversos del diòxid de carboni i la contaminació amb Salmonel·la, Campylobacter i altres agents patògens.

 

Els sistemes de control climàtic de Pas Reform permeten el control total sobre les condicions ambientals en qualsevol sala de la planta d'incubació. Permet el control de la temperatura, humitat i pressió atmosfèrica per tal de que cada embrió pugui assolir el seu màxim potencial.

 

Pas Reform aconsegueix això amb un genuí sistema de flux d'aire uni-direccional. Aquest sistema empra controls de pressió de l'aire positius i negatius en cada àrea de la planta d'incubació i ha demostrat la seva validesa en nombroses ocasions com ajuda eficient per una bio-seguretat realment efectiva en l'ámbit de la incubació.

 

Els sistemes de control climàtic que li ofereix:

• Proporcionen aire fresc a la planta d'incubació per reemplaçar l'aire viciat i possiblement contaminat.

• Garanteixen que l'aire no es contamini abans d'arribar als embrions en creixement.

• Han demostrat ser altament efectius en la prevenció de la contaminació en qualsevol part de la planta d'incubació.

• Tenen un baix consum energètic per un estalvi de costos significatiu.

 

A continuació pot trobar informació més detallada de la majoria de sistemes de control climàtic per la sevau sala d'incubació:

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP