Página Inicial

INCUBACIÓ > Incubadores

 

Si està pensant en renovar la seva sala d'incubació, ampliar-la o fer-ne una de nova, li pot ser de gran ajuda. Si el que vol és millorar els seus resultats d'incubabilitat i uniformitat, les excel·lents màquines de Pas Reform són el que està buscant.

 

La bona incubabilitat no és cap cop de sort. La naturalesa ha creat un procés condicionat per la calor de l'au reproductora i la calor metabòlica per produir pollets sans de primera qualitat.

 

La naturalesa ens proporciona respostes i el nostre objectiu a la planta d'incubació és imitar aquestes condicions naturals per produir grans quantitats de pollets sans que satisfacin les creixents exigències dels mercats avícoles comercials.

 

Així mateix, els ràpids avenços en la genètica avícola produeixen canvis substancials en la fisiologia de l'embrió que òbviament influeixen en el procés d'incubació. Gràcies al seu compromís continu amb la investigació i el desenvolupament, Pas Reform entén les necessitats d'embrions d'estirps modernes - i com canvien aquestes en cada fase del procés d'incubació.

 

Pas Reform ha aplicat tota la seva experiència per dissenyar incubadores que permetin influir en el desenvolupament de l'embrió mentre aquest es troba encara a l'interior de l'ou, el que proporciona un òptim rendiment, una excel·lent uniformitat dels pollets i el millor índex possible de conversió d'aliments.

 

Una distribució homogènia de la temperatura és el paràmetre principal per la incubació d'estirps modernes, les quals tenen un patró de temperatura específic pel desenvolupament embrionari.

 

Fins i tot les més petites fluctuacions de temperatura poden tenir un gran impacte en la uniformitat i el rendiment després del naixement dels pollets. Amb SmartSet™, la diferència mitja de la temperatura de la closca és de tan sols 0,28°C. El seu disseny modular amb controls de calefacció, refrigeració i ventilació per cada secció de 19.200 ous de gallina, permet el seu ús tant com a sistema d'etapa única (tot dins / tot fora) com a sistema d'etapes múltiples.

 

Amb una capacitat de fins a 115.200 ous de gallina, SmartSet™ és la incubadora d'etapa única més gran del mercat. Una vegada que s'hagin introduït els carros porta-safates, tot el sistema pot ser controlat des de l'exterior de la incubadora, el que elimina la necessitat de moure carros durant el període d'incubació i garanteix un òptim control i distribució de la temperatura.

 

Necesita menys temps per escalfar-se: per augmentar la uniformitat dels pollets d'un dia, és essencial que els ous s'escalfin de forma ràpida i uniforme per començar el procés d'incubació. El sistema de calefacció de SmartSet™ té una superfície molt major, pel que el temps necessari per assolir la temperatura predeterminada es redueix en un 50 per cent. Això produeix una millora considerable de la uniformitat i, en conseqüència, del rendiment del pollet després del naixement.

 

Major capacitat de refrigeració: les estirps modernes generen més calor metabòlica que en el passat - i l'entesa del futur desenvolupament de les estirps modernes ha permès a Pas Reform no sols calcular la capacitat de refrigeració necessària per les estirps modernes, sinó també la requerida per satisfer els requeriments dels embrions durant els pròxims vint anys. A SmartSet™, la capacitat de refrigeració ha estat augmentada en un 40 per cent.

 

 

Sistema integrat de calefacció & refrigeració: per garantir una distribució homogènia de la temperatura, SmartSet™ disposa d'un sistema combinat de calefacció i refrigeració amb 34 serpentins verticals per secció que, proveïts d'aigua calenta o freda, garanteixen un òptim intercanvi energètic entre els ous i la incubadora.

 

Si vol rebre informació més detallada sobre les possibilitats disponibles en màquines incubadores, posi's en contacte amb .

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP