> Sistema de Gestió de Plantes d'Incubació SmartCenter

 

El nou sistema d'incubació de Pas Reform fa ús d'un intel·ligent “cervell” interactiu que treballa les 24 hores del dia: un sistema d'informació de gestió potent i fàcil d'utilitzar que comunica amb cada unitat de control pel control continu i ajust precís dels valors predeterminats amb el fi d'assegurar que es produeixin sempre unes condicions òptimes.

 

Sistema d'informació especialitzada: Una visualització en pantalla feta a mida de la planta d'incubació serveix de principal panell de control. Permet l'accés i control de totes les funcions i paràmetres de qualsevol incubadora a la planta d'incubació. El sistema comprèn una base de dades completa amb anotacions de l'historial de les condicions ambientals i de les alarmes per permetre el diagnòstic de problemes i la creació d'una base de dades amb informació específica pel desenvolupament de futurs programes d'incubació.

 

 

Número il·limitat de programes d'incubació: el sistema SmartCenter™ comunica amb SmartDrive™, que connecta amb cada incubadora mitjançant software de navegació per Internet per permetre l'accés ràpid, fàcil i eficient a qualsevol incubadora i en qualsevol moment. SmartCenter™ incorpora un potent mòdul de programació amb la possibilitat d'utilitzar un número il·limitat de models d'incubació (específics per edat, estirp i temps d'emmagatzematge).

 

 

Diagnòstic remot: En cas de que faci falta asistència tècnica en l'operació, manteniment o depuració del sistema de control de la seva planta d'incubació, el disseny de SmartCenter™ connectat a Internet permet a l'Academia Pas Reform proveïr assistència on-line en qüestió de minuts i des de qualsevol lloc del món. 

 

Si vol rebre informació més detallada sobre les possibilitats disponibles en sistemes de control i gestió de la seva sala d'incubació, posi's en contacte amb .

Página Inicial

INCUBACIÓ > Sistemes de Control d'Incubadores

 

Per poder controlar la seva sala d'incubació, li presenta el nou sistema de control SmartDrive™. Aquest sistema permet el control total de qualsevol funció i paràmetre de totes les incubadors individuals, des del grau d'humitat, nivells de CO2 i posició de les vàlvules de les preses d'aire fins als paràmetres d'operació individuals - temperatura, calefacció, refrigeració, ventilació i volteig - indicats per cada lot i tipus d'ous.

 

El seu disseny ergonòmic i l'ús de pantalles TFT en color i icones permeten una ràpida i fàcil configuració de SmartDrive™ per complir els requisits específics d'incubació de diferents estirps.

 

Funció de preescalfament: per millorar la uniformitat dels pollets d'un dia fa falta un inici sincronitzat del procés d'incubació. És de primordial importància que els ous, una vegada introduïts a la incubadora, s'escalfen de forma ràpida i uniforme - i la funció de preescalfament de SmartDrive™ va més enllà. La total flexibilitat en quant al temps de preescalfament, temperatura i ventilació comporta que els programes de preescalfament específics permetin reduir encara més el temps necessari per assolir una temperatura predeterminada.

 

Nou sistema de control PID amb valores predeterminats per cada secció d'incubació: el sistema de control SmartDrive incorpora la última versió del sistema de control PID (Proporcional Integral Derivatiu), el qual permet el simulacre d'unes condicions d'incubació òptimes (naturals) i minimitza els valors excessius. El nou sistema de control PID és regulable, amb valors predeterminats per cada secció de 19.200 ous.

 

Programes de volteig: L'ampliació dels coneixements en matèria d'embriologia ha portat a Pas Reform a investigar mètodes i programes d'incubació alternatius. Així mateix, diferents estudis han revelat els beneficis que aporten diferents programes de volteig durant el procés d'incubació - pel que SmartDrive™ ofereix una màxima flexibilitat en programes de volteig (freqüència del volteig, 2 o 3 posicions de volteig automàtic, temporitzador)

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP