Página Inicial

INCUBACIÓ > Naixedores

 

Per completar la seva sala d'incubació, li ofereix les naixedores de la casa Pas Reform. SmartHatch™ és una naixedora completament automatitzada que proporciona un control precís de la temperatura, humitat i ventilació: una naixedora exemplar que proveeix una alta uniformitat dels pollets d'un dia sense la necessitat d'intervenció humana.

 

 

Sistema de refrigeració optimitzada: L'entesa de l'impacte de la calor metabòlica en l'embrió en creixement ha permès a Pas Reform no sols calcular la capacitat de refrigeració necessària per les estirps modernes, sinó també la requerida per complir els requeriments de diferents estirps durant els pròxims vint anys. SmartHatch™ incorpora 12 circuits de refrigeració paral·lels que envolten els ous (SurroundCooling™) i que proporcionen un 20% de capacitat de refrigeració addicional. Aquests circuits estan completament integrats en els panells de paret d'alumini, el que produeix un augment substancial de la superfície refrigerant que ajuda a mantenir una distribució uniforme de la temperatura.

 

 

Sistema d'eclosió automatitzada: els processos completament automatitzats proporcionen una major precisió, i SmartHatch™ controla i ajusta el procés d'incubació de forma automàtica, des de la introducció dels ous a la incubadora fins a l'últim pollet nascut, eliminant la necessitat de qualsevol intervenció humana. Assaigs de camp han demostrat que la medició i el control sistemàtics de la temperatura, humitat i producció de CO2 en combinació amb l'ús de dades actuals i històriques per l'ajust automàtic de les condicions d'incubació produeixen un alt i consistent grau d'uniformitat en cada lot de pollets.

 

 

Higiene: la naixedora SmartHatch™ es construeix amb alumini anoditzat d'alta qualitat i recomanat per la indústria alimentària, acer inoxidable i termoplàstic. És extremadament duradora, i resistent a l'ús de potents desinfectants i a la corrosió. L'absència de conductes d'aire tancats augmenta la higiene, mentre que la incorporació dels circuits de refrigeració a les parets redueix en bona mesura el temps necessari pel sanejament.

 

Si vol rebre informació més detallada sobre les possibilitats disponibles en naixedores, posi's en contacte amb .

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP