MakerFarms

es una empresa especialitzada en el disseny, concepció y muntatge de instal·lacions avícoles, per a gallines reproductores pesades i lleugeres, per a gallines ecològiques i camperes i de broilers, que ha sabut envoltar-se de las millors marques i proveïdors del mercat per a aconseguir, amb una experiència de mes de 35 anys, tirant endavant les mes rentables instal·lacions en el sector Avicola.

 

El any 1983 va començar a Olot amb les instal·lacions de maquines i sales de munyir de la ma de Westfalia Separator Ibérica y en el 1993 varem canviar al sector Avicola agafant la representació de Chore-Time treballant nomes en el sector dels broilers i no va esser fins l’any 2001 que al tenir la representació de nius de Jansen, que no ens varem introduir en el mon de les gallines reproductores i fins el 2012 que la llei del ben estar animal, en el sector del ou va obligar a canviar gàbies per sistemes de gallines a terra o aviaris, que hem entrat a vendre en el sector de la gallina de posta. La ultima novetat ha estat en el any 2017 doncs ara soms a mes, importadors de VDL per a completar amb el sistema de alimentació de canal per a galls i gallines. Amb tot això i ames amb el control de la ventilació i alimentació, soms capaços de reformar o instal·lar en una nau nova, el millor i mes rendible equip del sector en el que estem.

 

En aquesta pàgina web podran veure part dels productes que  li pot oferir, així com mostres de alguna de les instal·lacions fetes per .

 

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostre direcció Electrónica correo@maker-farms.com per a qualsevol informació o pressupost.

 

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      correo@maker-farms.com         Legal-RGDP