MakerFarms

és una empresa especialitzada en el disseny, concepció i muntatge d'instal·lacions avícoles, ramaderes i de tancaments que ha sabut rodejar-se de les millors marques i proveïdors del mercat per aconseguir, amb una experiència de més de 25 anys, portar a terme les instal·lacions més rentables tant en el sector ramader com industrial.

 

Des de l'any 2003 també està present en el sector de la incubació, amb la possibilitat de desenvolupar projectes complets de sales d'incubació, des de les incubadores i naixedores, fins a tots els equips i instal·lacions necessaris pel total funcionament de la sala.

 

En aquesta pàgina web podrà veure part dels productes que  li pot oferir, així com mostres d'alguna de les instal·lacions realitzades per .

 

No dubti posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostra direcció electrònica correo@maker-farms.com per a qualsevol informació o pressupost.

 

 

 

 

Avda. ALBA ROSA, 55-57        17800 - OLOT (Girona) SPAIN         Tel: +34 972. 26. 12. 60      Fax: +34 972. 27. 06. 61         correo@maker-farms.com